Een puppy!

Op 19 september hebben wij haar dan eindelijk mogen ophalen, onze lieve Ierse Setter pup Lizzy. Wij zijn helemaal in de wolken met haar. 

Lees meer »

Prijsverhoging 2021

Helaas wordt alles duurder, wij zijn dan ook genoodzaakt de prijzen van de trimbeurten te verhogen. Kleine honden gaan met ingang van 1 januari 2021 met €2.50 omhoog, grote honden gaan met €5,- omhoog.

Lees meer »

Beleid Corona Virus

Wij hebben ons beleid iets aangescherpt i.v.m. het corona virus. Wij blijven wel open, maar hanteren strengere regels. Indien u gezondheidsklachten heeft vragen wij u thuis te blijven en de afspraak te verzetten. 

Lees meer »

Gewijzigde openingstijden

Per 1 januari 2020 zullen wij op vrijdag alleen nog in de avond op afspraak open zijn. Mocht u op geen andere dag kunnen moet u even contact opnemen. 

Lees meer »

Lief! Producten

Vanaf heden werken wij veel meer met de producten van Lief! Deze producten zijn PH -neutraal wat maakt dat de shampoo ook geschikt is voor de wat gevoelige huid. Ook ruikt het nog eens fantastisch! 

Lees meer »

Erkend leerbedrijf

Vanaf 4 oktober 2019 zijn wij een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij vakmensen gaan opleiden.  Het kan dus zijn dat u een ander gezicht in de trimsalon ziet. Wij hopen dat u hen een kans wilt geven hun toekomstige vak eigen te maken! 

Lees meer »