Veel gestelde vragen

Trimmen jullie ook katten?

Wij trimmen soms ook katten, echter kan dit alleen wanneer de salon vrij is van honden.

Wij trimmen alleen katten die lief zijn, en het trimmen gewend zijn.

Ook trimmen wij alleen katten waarbij het vanwege medische redenen noodzaak is de kat te trimmen. Dit doen wij vaak in samenwerking met de dierenarts. Een roesje voor de kat is hierbij ook bespreekbaar. 

Wat is de prijs van een trimbeurt?

Dit is geheel afhankelijk van de staat van de vacht, het ras van de hond, de gezondheid van de hond, het gedrag van de hond, en hoe lang we hiermee bezig zijn. Bij het kopje prijzen kunt u onze prijslijst met vanaf prijzen zien. 

De exacte prijs kunnen wij pas noemen bij het ophalen van de hond. 

Mijn hond heeft vlooien en wij hebben binnenkort een afspraak, wat nu?

Indien uw hond vlooien heeft behandel ik de hond hiervoor met een shampoo, door deze shampoo gaan alleen de levende vlooien dood die ,momenteel op de hond zitten. Deze behandeling kost €7,50- Het is van groot belang dat u de hond zelf nog tegen vlooien behandelt.  U kunt altijd om advies vragen over de vlooien middelen.  Bovenop de kosten van de vlooienbehandeling komen er ook nog kosten voor het behandelen van de trimsalon, deze kosten bedragen +€35,- 

Ik heb binnenkort een afspraak maar ik kan niet, wat moet ik doen?

In het bevestingsmailtje die u van ons krijgt staat een afspraak verplaats link, zo kunt u tot 48 uur van te voren de afspraak verplaatsen. 

Indien u niet tot 48 uur voor de afspraak afzegd moeten wij helaas de kosten van de gehele trimbeurt in rekening brengen. Omdat wij tijd voor u reserveren en nu in deze tijd niets te doen hebben kost dit ons inkomen. 

Bieden jullie een beurt aan voor puppy's?

Voor puppy's hebben wij een puppy wenbeurt.

Om de hondjes te laten wennen aan de trimsalon bieden wij een  puppy beurt aan. Bij de puppy beurt is wassen, blazen, borstelen, nagels knippen en gezichtje knippen inbegrepen. Ook voor kortharige puppy's. 

Welke borstel moet ik gebruiken voor mijn hond?

Dit is geheel afhankelijk van de vachtsoort van uw hond, voor het beste advies kunt u naar de trimsalon komen met uw hond. Dan kunnen we laten zien welke borstel het beste is. 

Met welke shampoo wassen jullie mijn hond?

Wij wassen de honden met Petuxe Cosmetics, deze shampoo ruikt heerlijk, is dierproef-vrij, veganistisch en geeft de vacht net een extra boost die een andere shampoo niet geeft.