Prijzen

Puppywenbeurt

Om de hondjes te laten wennen aan de trimsalon bieden wij een  puppy beurtje aan. Bij de puppy beurt is wassen, blazen, borstelen, nagels knippen en gezichtje knippen inbegrepen. Ook voor kortharige puppy's. 

Per 1 januari 2024 kost de eerste puppy wenbeurt €22,50,-. Bij een vervolg beurt betaalt u het reguliere was tarief. Lees hier meer

Trimbeurt

Bij een trimbeurt zit wassen, blazen, borstelen, knippen/plukken/scheren en nagels knippen (indien nodig) inbegrepen. 

Shampoo

Bij veel trimsalons worden de honden gewassen met Dreft afwasmiddel. Dit omdat het de huid en vacht ontvet. Omdat dit geen honden shampoo is gebruiken wij voor het wassen van de honden meestal de shampoo van Petuxe. Voor elke vacht soort en kleur hebben wij een speciale shampoo. Niet voor elke hond is dit de geschikte shampoo dus gebruiken wij ook andere shampoos.

Is uw hond allergisch? Geef dit even aan, hier hebben wij namelijk speciale shampoo voor. Ook is het geen probleem als u uw eigen shampoo meeneemt. 

Petuxe shampoo

Bij een de behandeling wassen wij de hond met Petuxe, een luxe merk shampoo die alleen voor professioneel gebruik is. Deze shampoo ruikt heerlijk, is dierproef-vrij, veganistisch en geeft de vacht net een extra boost die een andere shampoo niet geeft. Wanneer de hond is gewassen met Petuxe merk je duidelijk verschil dan wanneer de hond is gewassen met een andere shampoo. 

Spa behandeling 

Bij een spa behandeling doorlopen wij 4 stappen van producten van het merk Biogance, een luxe merk die alleen voor professioneel gebruik is.

De behandeling begint met een uitgebreide reiniging, door middel van bruin en groen zeewier om de vacht te reinigen en voor te bereiden op een speciale verzorging die rijk is aan mineralen, vitaminen en micronutriënten. Gevolgd door een detox en relax massage met bisabolol en mineraalrijke modder om irritaties te verzachten en de huid te zuiveren en ontgiften. Daarna is het de beurt aan de derde stap detox en relax met zeewier, zout uit de dode zee en tamanu-olie om de lipide barrière te herstellen en celvernieuwing te stimuleren. Tot slot wassen wij de hond met de fresh en refresh shampoo. Dit is een zachte shampoo met zout uit de dode zee, groen en bruin zeewier om overtollig vet te verwijderen en de impact van de behandeling te versterken. 

Deze producten zijn op natuurlijke basis, zijn veganistisch en geven de vacht net een extra boost die een ander product niet geeft. 

Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van aromatherapie, waarbij de hond zelf de geur kan kiezen welke hij het fijnste vind. Daarnaast zullen wij kijken hoe de hond op ontspannende muziek reageert en hier gebruik van maken. 

Vlooien 

Indien uw hond vlooien heeft behandel ik de hond hiervoor met een shampoo, door deze shampoo gaan alleen de levende vlooien dood die ,momenteel op de hond zitten. Het is van groot belang dat u de hond zelf nog tegen vlooien behandelt.  U kunt altijd om advies vragen over de vlooien middelen.  Bovenop de kosten van de vlooienbehandeling komen er ook nog kosten voor het behandelen van de trimsalon, deze kosten bedragen +€35,- Meer informatie over vlooien en teken...

Wormen 

Heeft uw hond wormen? Het is belangrijk om een hond/kat elke maand een wormen tablet/pasta toe te dienen. Het is zeker van belang indien uw hond/kat vers vlees krijgt. Omdat u de wormen meestal niet met het blote oog kunt zien is het goed om ze er preventief tegen te behandelen. Ook al komt uw hond/kat  in onze salon niet in aanraking met andere honden/katten, is het toch belangrijk om uw hond één week voordat u uw hond naar de trimsalon brengt te ontwormen. Meer informatie over wormen...

Honden met huidproblemen

Sommige honden hebben last van huidproblemen. Ze kunnen hierbij last hebben van  jeuk, door de jeuk gaan ze krabben en likken waardoor de huid open gaat. Er ontstaat een kale pek met meestal een wond. Omdat de honden de hele dag ongezien kunnen likken en krabben blijft de wond open en gaat het smetten. Als de hond een lange vacht heeft gaan de haren er in zitten en blijft de wond. Voor de meeste honden helpt het als je de vacht goed kort houd met huidproblemen. Wanneer je de hond kort laat scheren komen er vaak kale plekken en wonden onder vandaan, omdat je de wonden nu lucht krijgen zullen ze sneller genezen. Indien u speciale (dierenarts) shampoo heeft voor de hond kunt u deze meenemen, we zullen de hond dan wassen met uw eigen meegebrachte shampoo. 

Voeding 

Voeding is erg belangrijk voor de vacht van de hond. In de trimsalon kan ik vertellen wat voeding doet met de vacht. Ook kunnen ze in de dierenspeciaalzaak advies geven over de juiste voeding. 

 


Lees hier onze Voorwaarden 

Indien de afspraak niet 48 uur van te voren is afgezegd zijn wij genoodzaakt om de gehele trimbeurt in rekening te brengen. 

Uitgelaten

- Als u de hond komt brengen is de hond uitgelaten en aangelijnd, het is niet toegestaan uw hond los te laten lopen in de dierenwinkel. Maak geen grote wandeling voor de trimbeurt, een trimbeurt is al vermoeiend genoeg.

Parasietvrij

- De hond is ontwormt en heeft geen vlooien, indien de hond toch vlooien heeft zullen wij extra kosten moeten rekenen.  

- Uw hond is vrij van besmettelijke ziekten/parasieten (denk aan Giardia, kennelhoest etc.) 

- Uw hond is volledig gevaccineerd en ontwormt volgens schema, wij vragen u het paspoort van de hond mee te nemen ter controle. 

Betaling

- Betaling dient contant of per tikkie te geschieden, bij het brengen of ophalen van de hond. 

Loopse teven

- Wij laten helaas geen loopse teven toe. Wij vragen u dit tijdig te melden om teleurstelling te voorkomen. Indien wij er tijdens de trimbeurt achter komen dat de hond loops is dient de hond helaas opgehaald te worden en zullen de kosten van de trimbeurt in rekening worden gebracht. 

- Als wij bellen dat de hond klaar, is dient u de hond zo snel mogelijk op te halen, tenzij anders afgesproken. Als wij te lang moeten wachten moeten wij hier helaas kosten voor in rekening brengen. 
Voeding
- Uw hond heeft niet vlak voor de trimbeurt gegeten.

- Indien uw hond allergieën heeft kunt u eigen snoepjes meegeven.

Vieze hond

- Zorg dat de hond niet kletsnat en/of extreem vies is bij het brengen van de hond, indien de hond vlak voor de afspraak in de sloot is gesprongen graag eerst thuis afspoelen. 

Behandelduur

 - De behandeltijd die bij de afspraak staat is een richtlijn, het kan afwijken indien de hond meer/minder werk is. Of als wij met twee trimsters aan de hond werken.  

Prijs

- De prijzen op de prijslijst zijn vanaf prijzen, indien de hond meer werk is komen er dus kosten bij. Hiervoor rekenen wij onze uurprijs.