Maak gemakkelijk online een afspraak! I.v.m. drukte langere wachttijd.

Trimster

Hallo allemaal, 

Ik ben Rosalie de Beer. Sinds 1 oktober 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Beregoed in dierenwinkel De Ara Dier en Zorg.

Ik heb veel ervaring met trimmen van diverse rassen. Ook haal ik veel plezier uit mijn werk. Ik ben een ontzettende dierenvriend, dat blijkt ook uit alle huisdieren die ik inmiddels heb. Zelf heb ik vijf honden genaamd Bootz, Belle, Balou, Lilly en Stitch. U zult mijn honden dan ook regelmatig tegen komen in de trimsalon. 

Bootz is mijn herplaatste hond, hij is een boomer reutje en erg sociaal naar andere honden. Eigenlijk is hij één van mijn trouwste medewerkers ;) tijdens het werk wijkt hij niet van mijn zijde.

 

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de aussies en border collies, deze rassen trim ik dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken kunt u contact opnemen met de trimsalon. 

 

Wij staan open voor nieuwe ideeën of leuke acties. 

Wilt u meer informatie over mij of over de trimsalon? Dat kan! 

Stuur even een email naar info@trimsalon-beregoed.nl

Stuur een berichtje naar 0637403152 of geef even een belletje. 

Assistent trimster

Wanneer je samen met je viervoeter een bezoek brengt aan de trimsalon zal je regelmatig mijn moeder tegen komen. Mijn moeder helpt met het wassen, drogen, plukken en nagels knippen van de hondjes. 

Mijn moeder is fantastisch met bange honden en met puppy's, als je hond(je) erg bang is plan ik deze dan ook liever in wanneer zij er is. Zo kunnen we verzekeren dat de hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens de trimbeurt. 

Stagiaire(s)

 

Wij leiden ook stagiaires op. Vaak zijn dit stagiaires van dierverzorging opleidingen uit de regio met het keuzevak trimmen. Zij moeten alles vanaf het begin leren, wij nemen dan ook graag de tijd om onze toekomstige collega's te helpen het vak eigen te maken. 

Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact op. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Arnolda
2 jaar geleden

Heel veel succes met je eigen trimsalon!!