Hallo allemaal, 

Ik ben Rosalie de Beer. Sinds 1 oktober 2019 heb ik mijn trimsalon op de Kerklaan 44A in Rijswijk. Ik heb erg veel ervaring met trimmen en vind het ook ontzettend leuk om te doen. Zelf heb ik vijf honden genaamd Bootz, Belle, Balou, Lilly en Stitch en ook zij moeten regelmatig getrimd worden. Omdat zij regelmatig getrimd worden vinden zij het ook helemaal niet erg, net zoals de meeste honden die bij mij komen. Lilly en Stitch zijn 2  jonge Australian Shepherds. Als u samen met uw hondje een bezoekje neemt aan de trimsalon zal u Bootz regelmatig tegen komen. Bootz is een boomer reutje, met hem zijn we aan het oefenen zodat hij het trimmen niet zo erg meer gaat vinden.

 

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de aussies en border collies, deze rassen trim ik dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken: geef even een belletje. Ik hoop een hele leuke tijd tegemoet te gaan en samen met de bestaande klanten een leuke klanten kring op te bouwen.  

 

 In mijn vrije tijd rijd ik nog op mijn paard Bibi Breeze. Wij verwachten juni 2020 ook een veulentje van haar. Naast mijn hobby om paard te rijden ben ik ook 3 dagen in de week op de hondenschool te vinden. Er is niets leuker dan werken met je hond, nietwaar?  In de winter scheren wij dan ook paarden op afspraak aan huis. 

 

Wij staan open voor nieuwe ideeën of leuke acties. 

Wilt u meer informatie over mij of over de trimsalon? Dat kan! 

Stuur even een email naar info@trimsalon-beregoed.nl

Stuur een berichtje naar 0637403152 of geef even een belletje. 

Reactie plaatsen

Reacties

Arnolda
een jaar geleden

Heel veel succes met je eigen trimsalon!!