Trimster

Hallo allemaal, 

Ik ben Rosalie de Beer. Sinds 1 oktober 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Beregoed in dierenwinkel De Ara Dier en Zorg.

Ik heb veel ervaring met trimmen van diverse rassen. Ook haal ik veel plezier uit mijn werk. Ik ben een ontzettende dierenvriend, dat blijkt ook uit alle huisdieren die ik inmiddels heb. Zelf hebben wij vijf honden genaamd Bootz, Belle, Balou, Lilly en Stitch. U zult mijn honden dan ook regelmatig tegen komen in de trimsalon. 

Bootz is mijn herplaatste hond, hij is een boomer reutje en erg sociaal naar andere honden. Eigenlijk is hij één van mijn trouwste medewerkers ;) tijdens het werk wijkt hij niet van mijn zijde.

Sinds kort heb ik ook een Ierse Setter teef pup. Ze is geboren op 24 juli 2023 en is elke dag mee naar de trimsalon. 

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de Australian Shepherds, Border Collies en Ierse Setters deze rassen trim ik dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken kunt u contact opnemen met de trimsalon. 

 

Werkdagen: Maandag(incidenteel), Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag

 

 

Assistent trimster

Wanneer je samen met je viervoeter een bezoek brengt aan de trimsalon zal je regelmatig mijn moeder tegen komen. Mijn moeder helpt met het wassen, drogen, plukken en nagels knippen van de hondjes. 

Mijn moeder is fantastisch met bange honden en met puppy's, als je hond(je) erg bang is plan ik deze dan ook liever in wanneer zij er is. Zo kunnen we verzekeren dat de hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens de trimbeurt. 

 

Werkdagen: Woensdag en Zaterdag

Stagiaire(s)

 

Wij leiden ook stagiaires op. Vaak zijn dit stagiaires van dierverzorging opleidingen uit de regio met het keuzevak trimmen. Zij moeten alles vanaf het begin leren, wij nemen dan ook graag de tijd om onze toekomstige collega's te helpen het vak eigen te maken. 

Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact op. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Arnolda
4 jaar geleden

Heel veel succes met je eigen trimsalon!!