Geklitte Vacht


Als het gaat om de vacht van uw geliefde viervoeter, is het belangrijk om te begrijpen hoe klitten de gezondheid en het welzijn van uw hond kunnen beïnvloeden. Het is niet alleen een kwestie van uiterlijk, maar ook van comfort en gezondheid. Bij Trimsalon Beregoed vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren over de gevolgen van een geklitte vacht.


Wat zijn de gevolgen van een geklitte vacht?

Een geklitte vacht kan leiden tot huidproblemen, pijnlijke klitten en zelfs infecties. Bovendien kan het de beweging van uw hond belemmeren en ongemak veroorzaken. Het is belangrijk om regelmatig de vacht van uw hond te laten verzorgen en klitten te voorkomen. Als je trouwe viervoeter last heeft van klitten, is dit helaas niet te verhelpen met een borstel of kam. In dit geval is het noodzakelijk om de vacht van je hond te scheren, altijd met de grootste zorg voor het welzijn van je huisdier.


Onze aanpak

Bij Trimsalon Beregoed staan we klaar om uw hond te helpen met een geklitte vacht. Onze professionele trimmers zullen met zorg en toewijding de klitten verwijderen en de vacht van uw hond weer in topconditie brengen. We begrijpen de gevoeligheid van de huid van uw hond en zullen met de grootste zorg de klitten verwijderen.


Neem contact op

Als u merkt dat de vacht van uw hond klitten begint te vertonen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en een afspraak in te plannen om de vacht van uw hond te verzorgen.

Maak een afspraak voor vachtonderhoud

Laat uw hond genieten van een comfortabele en gezonde vacht