Maak gemakkelijk online een afspraak! I.v.m. drukte langere wachttijd.

Trimster

Hallo allemaal, 

Ik ben Rosalie de Beer. Sinds 1 oktober 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Beregoed in dierenwinkel De Ara Dier en Zorg.

Ik heb veel ervaring met trimmen van diverse rassen. Ook haal ik veel plezier uit mijn werk. Ik ben een ontzettende dierenvriend, dat blijkt ook uit alle huisdieren die ik inmiddels heb. Zelf heb ik vijf honden genaamd Bootz, Belle, Balou, Lilly en Stitch. U zult mijn honden dan ook regelmatig tegen komen in de trimsalon. 

Bootz is mijn herplaatste hond, hij is een boomer reutje en erg sociaal naar andere honden. Eigenlijk is hij één van mijn trouwste medewerkers ;) tijdens het werk wijkt hij niet van mijn zijde.

 

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de australian shepherds en border collies, deze rassen trim ik dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken kunt u contact opnemen met de trimsalon. 

 

Werkdagen: Dinsdag, Woensdag en Zaterdag

 

 

Nieuwe trimster

Vanaf heden hebben wij een nieuwe trimster genaamd Chimène. Sommige zullen haar al kennen, zij heeft namelijk de afgelopen twee jaar stage bij ons gelopen.

Ze is een echte dierenvriend, zo heeft zij zelf ook een Jack Russel genaamd Rocky. Zoals jullie van ons gewend zijn staat ook bij Chimène het welzijn hoog in het vaandel en zal zij hier ook goed opletten.

In juni 2021 heeft zij haar diploma gehaald en zal ze bij ons werkzaam zijn in de trimsalon. Omdat wij toch echte liefhebbers zijn van de herdershonden, gaat zij zich hierin ook specialiseren. Bij het maken van een afspraak kunt u een voorkeur voor trimster kiezen. 

 

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag

Assistent trimster

Wanneer je samen met je viervoeter een bezoek brengt aan de trimsalon zal je regelmatig mijn moeder tegen komen. Mijn moeder helpt met het wassen, drogen, plukken en nagels knippen van de hondjes. 

Mijn moeder is fantastisch met bange honden en met puppy's, als je hond(je) erg bang is plan ik deze dan ook liever in wanneer zij er is. Zo kunnen we verzekeren dat de hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens de trimbeurt. 

 

Werkdagen: Woensdag en Zaterdag

Stagiaire(s)

 

Wij leiden ook stagiaires op. Vaak zijn dit stagiaires van dierverzorging opleidingen uit de regio met het keuzevak trimmen. Zij moeten alles vanaf het begin leren, wij nemen dan ook graag de tijd om onze toekomstige collega's te helpen het vak eigen te maken. 

Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact op. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.