Prijzen

Bij een trimbeurt zit wassen, blazen, borstelen, knippen/plukken/scheren, nagels knippen (indien nodig) en eventueel andere gewenste diensten inbegrepen. 

Om de hondjes te laten wennen aan de trimsalon bieden wij een  puppy beurt aan. Bij de puppy beurt is wassen, blazen, borstelen, nagels knippen en gezichtje knippen inbegrepen. Ook voor kortharige puppy's. 

Per 1 januari 2024 kost de eerste puppy wenbeurt €22,50,-. Bij een vervolg beurt betaald u het reguliere was tarief. 

Heeft u een lastige hond? Geen probleem, geef dit even aan met het maken van een afspraak! Dan zorgen wij dat er assistentie is. 

 

Wilt u uw hond liever lang houden? Ook dat kan, wij kunnen namelijk ook de hond alleen wassen, drogen en borstelen. 

Wilt u de prijs weten? Geef dan even een belletje of kom even langs, tijdens openingstijden. Wij zijn altijd in voor een gezellig praatje. 

Shampoo

Bij veel trimsalons worden de honden gewassen met Dreft afwasmiddel. Dit omdat het ontvet. Omdat dit geen honden shampoo is gebruiken wij voor het wassen van de honden meestal shampoo van Petuxe  Voor elke vacht soort en kleur hebben wij een speciale shampoo. Niet voor elke hond is dit de geschikte shampoo dus gebruiken wij ook andere shampoos.

Is uw hond allergisch? Geef dit even aan, hier hebben wij namelijk speciale shampoo voor. Ook is het geen probleem als u uw eigen shampoo meeneemt. 

Petuxe shampoo

Bij een de behandeling wassen wij de hond met Petuxe, een luxe merk shampoo die alleen voor professioneel gebruik is. Deze shampoo ruikt heerlijk, is dierproef-vrij, is veganistisch en geeft de vacht net een extra boost die een normale shampoo niet geeft. Wanneer de hond is gewassen met Petuxe merk je duidelijk verschil dan wanneer de hond is gewassen met een andere shampoo. 

Vlooien 

Indien uw hond vlooien heeft behandel ik de hond hiervoor met een shampoo, door deze shampoo gaan alleen de levende vlooien dood die momenteel op de hond zitten. Deze behandeling kost €5,- Het is dus van groot belang dat u de hond zelf nog tegen vlooien behandelt.  U kunt altijd om advies vragen over de vlooien middelen.  Bovenop de kosten van de vlooienbehandeling komen er ook nog kosten voor het behandelen van de trimsalon, deze kosten bedragen +€35,- 

Wormen 

Heeft uw hond wormen? Het is belangrijk om een hond/kat elke maand een wormen tablet/pasta toe te dienen. Het is zeker van belang indien uw hond/kat vers vlees krijgt. Omdat u de wormen meestal niet met het blote oog kunt zien is het goed om ze er preventief tegen te behandelen. Ook al komt uw hond/kat  in onze salon niet in aanraking met andere honden/katten, is het toch belangrijk om uw hond één week voordat u uw hond naar de trimsalon brengt te ontwormen. 

Honden met vachtproblemen

Sommige honden hebben last van vachtproblemen. Ze kunnen hierbij last hebben van  jeuk, door de jeuk gaan ze krabben en likken waardoor de huid open gaat. Er ontstaat een kale pek met meestal een wond. Omdat de honden de hele dag ongezien kunnen likken en krabben blijft de wond open en gaat het smetten. Als de hond een lange vacht heeft gaan de haren er in zitten en blijft de wond. Voor de meeste honden helpt het als je de vacht goed kort houd met vachtproblemen. Wanneer je de hond kort laat scheren komen er vaak kale plekken en wonden onder vandaan, omdat je de wonden nu lucht krijgen zullen ze sneller genezen.  

Voeding 

Voeding is erg belangrijk voor de vacht van de hond. In de trimsalon kunnen wij vertellen wat voeding doet met de vacht. Ook kunnen ze in de dierenwinkel advies geven over de juiste voeding. 

Voorwaarden 

Indien de afspraak niet 48 uur van te voren is afgezegd zijn wij genoodzaakt om de gehele trimbeurt in rekening te brengen. 

Uitgelaten

- Als u de hond komt brengen is de hond uitgelaten en aangelijnd.

Parasietvrij

- De hond is ontwormt en heeft geen vlooien, indien de hond toch vlooien heeft zal ik  extra kosten moeten rekenen.  

Betaling

- Betaling dient contant te geschieden bij het ophalen van de hond tenzij anders afgesproken, indien u toch wilt pinnen zullen we hiervoor €2,- in rekening moeten brengen. 

Loopse teven

- Wij laten helaas geen loopse teven toe. Wij vragen u dit tijdig te melden om teleurstelling te voorkomen. Indien wij er tijdens de trimbeurt achter komen dat de hond loops is dient de hond helaas opgehaald te worden en zullen de kosten van de trimbeurt in rekening worden gebracht. 

 

Prijzen