Welkom bij Trimsalon Beregoed!


Onze Services

Trimmen

Onze trimsters zijn gespecialiseerd in het trimmen van bepaalde hondenrassen. Wij zorgen ervoor dat uw trouwe viervoeter er weer piekfijn uitziet!

Wassen

Naast trimmen bieden we ook heerlijke wasbeurten aan. Uw hond zal heerlijk ruiken en er prachtig uitzien na een bezoek aan onze salon.

Puppy grooming

Om uw puppy eraan te laten wennen, bieden we speciale puppy wen sessies aan. Op deze manier zal uw puppy opgroeien tot een hond die gewend is aan het trimmen.


Wanneer kan uw hond klant worden?

Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service kunnen bieden, nemen we alleen honden aan die passen binnen onze specialisaties. We kunnen geen agressieve honden of plukhonden aannemen.

Nadat u contact heeft opgenomen plannen wij eerst een kennismakings gesprek, en zullen wij kijken of uw hond bij onze salon en trimsters past. Indien u en uw hond een match zijn met onze trimsters zullen wij de afspraak bevestigen. 

🐾Sociaal naar mens en dier 

🐾Geen plukhonden 

🐾Meewerkend karakter


Waarom staan plukhonden wel in de lijst te boeken afspraken?

Dit is voor onze vaste klanten met een plukhond. I.v.m. gezondheidsredenen nemen wij helaas geen nieuwe plukhonden aan. 

Mag ik dan wel komen met mijn ruwhaar teckel?

Wij vinden het zonde om zomaar een teckel met een mooie plukvacht te gaan scheren, maar gaan zelf ook niet meer plukken. We adviseren u naar een trimsalon in de buurt te gaan die wel honden plukt.

Waarom is mijn afspraak afgewezen?

Het kan zijn dat je hond een ras is waar onze trimsters geen plezier aan hebben/slechte ervaringen mee hebben, of geen specialisme in hebben. Ook gaan onze vaste klanten voor op de afspraak aanvragen, het kan dus zijn dat deze tijd al volgeboekt is. 

Mijn hond is niet lief naar andere honden, mag hij dan wel komen?

Helaas is de hond dan niet welkom in onze  trimsalon. Wij werken altijd met twee trimsters waardoor er meerdere honden in de salon zijn. Om de veiligheid van alle honden te kunnen waarborgen kunnen wij dus alleen honden toelaten die vriendelijk zijn naar zowel mens als dier. 

Mijn hond bijt naar de trimster, moet ik dan een muilkorf menemen?

Wij vinden het risico te groot dat de hond de trimster alsnog bijt/verwond. Omdat wij graag nog langer met ons lichaam willen doen, en onze handen ons gereedschap zijn is de hond dan niet langer welkom bij ons. Mochten wij dit tijdens de trimbeurt opmerken, verzoeken wij u vriendelijk de hond z.s.m. weer op te komen halen.