Op dit moment hebben wij een klantenstop op Rijswijk!

Trimster

Hallo allemaal, 

Ik ben Rosalie de Beer. Sinds 1 oktober 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon Beregoed in dierenwinkel De Ara Dier en Zorg en sinds 1 oktober 2021 ook gevestigd in 't Dierenparadijs Zoetermeer. 

Ik heb veel ervaring met trimmen van diverse rassen. Ook haal ik veel plezier uit mijn werk. Ik ben een ontzettende dierenvriend, dat blijkt ook uit alle huisdieren die ik inmiddels heb. Zelf heb ik vijf honden genaamd Bootz, Belle, Balou, Lilly en Stitch. U zult mijn honden dan ook regelmatig tegen komen in de trimsalon. 

Bootz is mijn herplaatste hond, hij is een boomer reutje en erg sociaal naar andere honden. Eigenlijk is hij één van mijn trouwste medewerkers ;) tijdens het werk wijkt hij niet van mijn zijde.

 

Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij de australian shepherds en border collies, deze rassen trim ik dan ook regelmatig. Voor meer informatie over het show klaar maken kunt u contact opnemen met de trimsalon. 

 

Werkdagen: Maandag en Vrijdag

 

 

Trimster 

Bianca 

Bij het maken van een afspraak kunt u een voorkeur voor trimster kiezen. 

 

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

Stagiaire(s)

 

Wij leiden ook stagiaires op. Vaak zijn dit stagiaires van dierverzorging opleidingen uit de regio met het keuzevak trimmen. Zij moeten alles vanaf het begin leren, wij nemen dan ook graag de tijd om onze toekomstige collega's te helpen het vak eigen te maken. 

Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact op. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.